Katthotellet Villa Minnet

Kattpensionatets IT-miljö – en framgångssaga

Så! Nu börjar det likna något. Från att ha haft hemsidan för katthotellet hemma hos oss under utvecklingen så har nu allt blivit flyttat till extern driftleverantör. Vi har alltid vetat att detta måste göras men vi har bävat för vad migreringen innebär i arbete och skjutit det framför oss. Nu känns det som om allt är på riktigt. Driftsäkert och proffsigt.

Tack, Björn (du vet vem du är), för din helt otroliga insats i att stödja vårt ”lilla” hemsideprojekt. Utan dig hade vi missat minst 137 detaljer och fått jobba minst 2 veckor heltid mer med flytten för att komma i mål! Nu tog det ganska exakt 2 timmars arbete. Fenomenalt.

Vi känner också stor glädje och stolthet över vår nu helt automatiserade och funktionella boknings- och betalningslösning online. Vi har hittills inte sett någon annan i branschen med detta och det känns kul och spännande att vi kanske till och med är först ut i Sverige med det. Vi är ute efter ett modernt katthotell och betalningslösningen är definitivt en av pusselbitarna i detta.

Hårddsik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *