Katthotellet Villa Minnet

50% beläggning över julhelgen!

Vi kan nu konstatera att en milstolpe har passerats i katthotellet Villa Minnets korta historia! Hälften av hotellet är nu uppbokat över julhelgen och det ska bli så kul att få ta emot våra absolut första gäster! För tillfället är det sex katter vi väntar på.

Vi jobbar nu febrilt på alla fronter. Idag målade vi kattpensionatet rött. Imorgon kommer byggteamet tillbaka som vanligt och fasadarbetet fortsätter med lockpanel och tegeltakläggning. Vi målar på allt eftersom fler ytor blir tillgängliga. Det ska bli extra kul att se alla fönster när de kommer på plats så att de stora röda ytorna bryts av med lite vitt.

Samtidigt har vi idag varit och införskaffat olika belysnings- och inredningsdetaljer. Den långa inköpslistan har faktiskt blivit rejält avbockad nu. Det formligen kryllar av kattrelaterade attiraljer i vår gäststuga som har blivit det temporära lagret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *