Katthotellet Villa Minnet

Ännu mer takstolar – Kattpensionatsbygget fortsätter!

Måndag igen! Det innebär mycket för många människor. För oss innebär det numera dock alltid ett spännande nytt kapitel i katthotellets bok. Givetvis beror det på att byggnationen fortsätter. Det som känns extra skönt är att vi har en sådan fenomenal entreprenör.

Senaste utvecklingen är alltså tillägget av samtliga takstolar och en hel del isolering av både väggar och stödmur.

Imorgon kommer elektrikern och kopplar in all el. Det är mycket med saker och ting. Det är utebelysning, innebelysning, dimmers, skymningssensorer, VV-beredare, element, diskmaskin, värmekablar, uttag och strömbrytare med mera.

Ett kattpensionat med takstolar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *