Katthotellet Villa Minnet

En vecka med framsteg. Med råge. Med en intelligent fläkt?

Det är alltid kul att jämföra hur saker och ting har förändrats från en tidpunkt till en annan. Det är givetvis extra roligt när det berör en själv i så hög grad som just katthotellet gör. Om man tittar i backspegeln och tänker på måndagen (se måndagens blogg-post här) så tycker vi nu att den bilden mest visade en fin ruin. Den ruinen har nu blivit ett (nästan) vattentätt hus om man bortser från en gavel. OCH – det finns en intelligent fläkt. Tydligen reagerar den inte bara på fukt utan även på dålig lukt. Det tycker vi om. Och det gillar nog våra gäster också!

Imorgon så kommer vi själva att kavla upp ärmarna och måla hela skönheten röd. Vi återkommer med en bild på detta innan helgen är slut!

Ett katthotell med takpapp grundoljning och intelligent fläkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *