Katthotellet Villa Minnet

Ett falurött kattpensionat med tegeltak men utan fönster!

Hösten knackar på dörren och det syns på lövverken och det känns i luften. Med hösten kommer också väderlekar som man ibland helst vill undvika. Nu återkom vi ju aldrig med en bild på framstegen över helgen. Det berodde kort och gott på vädret. Det formligen öste ner när vi skulle fotografera så det blev inget av med det.

Istället så kan vi nu stolt visa upp en byggnad med tegeltak och en massa faluröd färg. Just nu ser det ganska mycket ut som en röd bunker men det beror på att fönstren tydligen har blivit lite försenade och då kommer inte alla hålen sågas upp i fasaden riktigt ännu. På det röda kommer man nu att börja sätta lockpanel så att det ser mer ut som man är van vid på en byggnad.

Arbetet fortsätter på insidan också och nu har vi till och med ett innertak. Snickeriet fortsätter imorgon och på torsdag anländer en lastbil för att forsla bort all överflödig jord. Det ska bli skönt när det börjar se mer naturvackert ut på tomten igen!

Ha det så gott nu så återkommer vi snart!

Falurött katthotell med tegeltak men utan fönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *