Katthotellet Villa Minnet

Kattpensionatet v44 – altan och mycket mer!

Till att börja med kan vi ju faktiskt säga att det nu endast finns ett rum kvar till julledigheterna! Det är några biljetter kvar över nyårshelgen men vi tycker att det är fantastiskt roligt att efterfrågan varit så stor och att vi med befintliga bokningar får möjligheten att ha hela 10 kattgäster hos oss över julen. Vilket julmys och vad roligt det ska bli att få träffa alla!

Om vi ser till bygget så tyckte vi att dagens bild var roligare att visa än gårdagens bild. Igår fanns inga spår av en altan. Idag fanns det massvis med spår!

Katthotellets altan kommer att bli en härlig plats att vara på. Den ligger i sydläge och får dessutom all kvällssol. Nu börjar även kattgästernas uteplatsstomme på högersidan att ta form. Snart kommer också skärmtaken till uteplatserna.

Vi väntar fortfarande med spänning på alla fönster. De kommer i mitten av nästa vecka och då misstänker vi att fasadpanelen också kommer att komma helt på plats. De som är riktigt observanta kan se att det även finns husknutar nu! Målade 4 gånger dessutom!

Inomhus har nu all el dragits färdigt med inkopplad central och allt. Tak- och väggmålning är mer eller mindre färdigt. Vi har gjort en designförändring inomhus och bytt från laminatgolv till klinkers. Det blir ännu mer funktionellt för våra kattgäster och dessutom vackrare. Golvläggningen påbörjas också nästa vecka och vi sparar inomhusbilden tills vi har fönstren och golvet! Fortsättning följer…

Kattpensionatet börjar få uteburar och altan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *