Katthotellet Villa Minnet

Kattpensionatet vecka 43

Nu var det ju ett tag sedan som en bild publicerades på själva bygget och nu är det ju måndag igen så då kör vi en liten uppdatering! Även om det inte ser ut att ha blivit en jättestor skillnad sedan förra gången så är det massvis som har hänt. Vi vet fortfarande att de nio fönstren kommer lite senare än beräknat så den bilden får vi avvakta med att visa ett tag. Det är därför som fasadpanelen fortfarande inte är satt. Dock har hela taket blivit komplett med färdig vitmålning, hängrännor och stuprör.

Just nu pågår bygget av altanen för kattgästernas uteplatser samt det större altandäcket som ska vara framför kattpensionatet. Man kan se de små plintarna nära grusgången. All överflödig jord har också forslats bort och marknivåerna runt byggnaden har formats till för att allt ska smälta in.

Imorgon kommer målaren som ska måla hela insidan så det kommer vi att återkomma med bilder runt, förhoppningsvis i slutet av veckan!

Kattpensionatet vecka 43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *