Katthotellet Villa Minnet

Lördagsgodis på Stockholms Katthem

Vår egen katt, Trenton, vande vi tidigt vid att ligga på rygg i våra famnar, med magen och alla tassar rakt upp för det var helt enkelt ett väldigt mysigt sätt att klappa honom på. Nu för tiden ligger alla 6,2 kg Trenton fortfarande bekvämt och till rätta på detta vis. Mys för alla.

Lördagskvällen spenderades på Stockholms Katthem där det nu finns massvis med kattungar att ta hand om. Som ett litet experiment, när man ändå var där inne och städade, så plockade jag upp Kimma, den lille kattungen, och placerade honom tillrätta på samma vis i knät. Det var med lite motvilja först men sen verkade han inse hur oändligt mysigt det var och lyckades till och med somna där ett tag i handen. Och vilken mjuk mage det var då! Win-Win!

Kimma - den lille kattungen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *