Katthotellet Villa Minnet

Början på slutet. Eller snarare slutet på början! Kattens dag?

Vintern nafsar på dörren och vecka 47 bjuder på slutet på början vad gäller Katthotellet Villa Minnets byggperiod! Vi vill först passa på att påminna alla kattälskare där ute om att katten faktiskt har en helt egen dag. Denna dag sammanfaller alltid med 1:a advent och är således söndagen den 30/11 detta år. Under Kattens dag firar vi katten och tillsammans lyfter vi fram kattens betydelse i samhället. Varför inte passa på att ge ert älskade husdjur något extra mysigt eller gott? Läs mer om kattens dag på:

http://www.sverak.se/nya/Index_klubb/Blandat/Kattens%20Dag.htm

http://kattensdag.royalcanin.se/

Tillbaka till bygget så sitter det ofta i detaljerna som det sägs och det märks verkligen nu när byggfasen snart är över. Nu är det bara just detaljer kvar och nu måste vi verkligen tänka efter extra noga hur vi vill ha det i praktiken när katthotellet öppnar om strax över en månad. Vi har ju inte gjort annat än tänkt och tänkt hittills men nu ska det verklighetsanpassas.

  • Var ska maten förvaras?
  • Hur ska man på bästa och smidigaste vis servera den?
  • Var ska kattsanden förvaras och var ska brandsläckaren sitta?
  • På vilken exakt höjd ska klösträden väggmonteras?
  • Vad har fönsterblecken för bredd så att våra gäster kan sitta bekvämt på dem och titta ut?
  • Montering av kattluckorna.

Allt detta och mer håller vi nu på med i den absoluta slutfasen. Nästa bild vi publicerar här kommer att visa det färdiga kattpensionatet och det känns så otroligt kul att snart få dela med sig av det! Här nedanför ser ni lite bilder på vad som nu börjar likna ett slutresultat på riktigt!

 

 

 

Ett kattpensionat med belysning och värme

Fönsterbleck och kattlucka kommer på plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *