Katthotellet Villa Minnet

Mjukt, mysigt, färgigt och kattigt!

Kattpensionatets genomgående byggstil inomhus är väldigt ljus och vit. Då är det extra viktigt att börja bryta av med lite färger för att få den där varma känslan. Vi har redan införskaffat supersköna mysstolar till samtliga rum. Vår egen norske skogkatt, Trenton, har provsovit i ett demoexemplar och han stormtrivs i den. Här har ni länken om ni vill ha en egen till er älskade katt:

http://www.supercat.se/baddar/kattbaddar/wonderful-dream.html?grp=445616

Vi kommer också att ha sköna filtar i alla rum och de kommer att komplettera upp våra stora klösträd med färg och funktion. En filt är inte bara mysig. Den kan även fungera som ett skönt gömställe för de kattgäster som gillar att kunna krypa undan ibland och ha en privat sfär. Filtar och de gömställen som skapas av dem är mycket uppskattade av blygare katter på Stockholms Katthem.

Vi har också tagit hem lite demo-ex av sköna kuddar och vi hittade till vår glädje en ”kattig” välkomstmatta att ha i vår lilla entré.

Mjukt kattmys på kattpensionatet ger lite färg åt våra gäster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *