Katthotellet Villa Minnet

V45 – Höststämning?

Nu är vi inne i vecka 45 och altanen är klar. Man kan nästan se hur stämningsfullt det kommer att vara till jul! Vi har fullt på katthotellet mellan den 22/12-25/12 men det finns fortfarande tre rum som är lediga över nyår. Vi kan knappt vänta tills det är dags att börja dekorera rummen- vi väntar dock på att golvet och boxarna ska bli klara. På bilden ser ni även våra nyinköpta trädgårdssoffor (supersnygga i gjutjärn inköpta på auktion) som vi hade tänkt skall förgylla våra uteplatser i sviterna. I denna vecka så kommer även fönstren och jag antar att det blir dags att sätta på sig målarstassen lagom till helgen för att måla väggpanelen.

Höst och vinterstämning på kattpensionatets altan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *