Katthotellet Villa Minnet

Varde ljus! v45 avslutas i stil!

Till att börja med så kan vi nu konstatera att vårt lilla katthotell är fullbokat över julen. Dessutom så finns det bara en endaste plats kvar över nyår. Det är fantastiskt roligt att så många kattägare har valt att checka in sina älskade husdjur hos oss. Vi känner oss mer än redo att snart få ta emot alla gäster!

Som ett kvitto på att allt flyter på enligt plan så kan vi nu stolt visa upp bilder på både insida och fönster som vi lovade tidigare. Ljuset har hittat fram till kattpensionatet. Det har kort och gott blivit en otroligt mysig ljuspunkt i trädgården och vi väljer att inte säga så mycket mer. Vi låter er njuta av bilderna. Vi kan lova att vi har njutit av att se allt bli verklighet!

Fönstren har äntligen anlänt till katthotellet

Inbjudande entré till katthotellet

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En tanke om “Varde ljus! v45 avslutas i stil!

 1. Suzanne

  Vilket härligt katthotell som snart står färdigt! Definitivt mitt förstahandsval om jag behöver passning till mina egna f.d. hemlösa missar.

  För er som fortfarande inte kunnat bestämma er för om Villa Minnet är rätt plats för er(a) pälsklingar kan jag bara säga en sak: Ni kan med stort förtroende lämna dem här. Lotta och Nicholas har under sin tid som volontärer på Stockholms Katthem (de fortsätter att jobba hos oss) visat prov på stor lyhördhet, kunskap och empati för våra gäster som i de allra flesta fall har en mindre gynnad bakgrund än huskatter i allmänhet.

  Hälsningar
  Suzanne
  Volontärsamordnare
  Föreningen Stockholms Katthem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *