Katthotellet Villa Minnet

Den sista pusselbiten!

Vi har under hela resans gång haft en väldigt god kontakt med Länsstyrelsen i Stockholm. Länsstyrelsen ser till att en verksamhet som handhar djur följer Jordbruksverkets regler och krav. Vi plockade mycket tidigt upp kontakten med Länsstyrelsen redan i våras och har sedan dess löpande sett till att bygget och regler och rutiner efterföljs.

Nu har äntligen beskedet kommit att allt är godkänt och att både lokal, vår egen utbildning och vår praktiska erfarenhet uppfyller de regler och krav som ställs. Tillståndet kallas för ett 16§-tillstånd och just denna lilla om än så viktiga paragraf återfinns i Djurskyddslagen.

Vi är nu alltså stolta innehavare av just ett 16§-tillstånd. Det har faktiskt varit en lång resa hit och det var definitivt den sista större pusselbiten som föll på plats lagom till vårt invigningsdatum.

Med ett färdigt pensionat, detta tillstånd och ett fullspäckat jul- och nyårsschema så ser vi nu fram emot de tre katter som på torsdag inviger Katthotellet Villa Minnet. Vi välkomnar Hugo, Henry och Iris!

Kattpensionatet uppfyller länsstyrelsens krav

Kattpensionatet uppfyller länsstyrelsens krav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *