Katthotellet Villa Minnet

I mörka juletider infinner sig lugnet

Så har då december månad precis börjat och julen får äntligen börja firas med adventskalenderöppning, frukost med tända ljus och juldekorationer som skär igenom vintermörkret. Lagom till allt detta så infinner sig lugnet över katthotellet Villa Minnet inför öppningsdagen som är om precis 10 dagar. Vi går mest och småpysslar med lite smått och gott på kattpensionatet och ägnar oss åt att vara lite lagom spända av förväntan inför de första gästernas ankomst. Vi har en sista helg av pyssel kvar som vi kommer att använda oss av primärt till uteplatsernas slutfinish.

Vi tycker att vi har lyckats skapa en lugn och varm atmosfär och det är något vi känner är väldigt viktigt för katternas välbefinnande när de hamnar någonstans som de inte är vana vid. Katter uppskattar inte alltför mycket förändring på en och samma gång och vi vill göra allt för att minska ner på eventuell stress i samband med incheckning och under hela vistelsen.

Vi låter er njuta av en lagom julig bild tagen ikväll. Katthotellet har, som ni kan se, fått sällskap av lite julbelysning och all fasadbelysning är på plats. Är ni nyfikna på en förhandstitt så är ni som sagt varmt välkomna hit. Ring eller maila då först!

Ha en fortsatt härlig decemberkväll önskar vi på katthotellet!

Vintermörkret skingras av katthotellet

Vintermörkret skingras av katthotellet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *