Katthotellet Villa Minnet

Kärlek vid första ögonkastet!

Nu är ju alla katter jättehärliga små individer med sina personligheter, vanor och egenheter. Det har ju bara gått 2 dagar sedan vi öppnade och så helt plötsligt händer det att något alldeles speciellt inträffar. Vad sägs om incheckningen av en 5 månader liten krabat som är en blandning av norsk skogkatt, perser och lite annat smått och gott. Hela paketet är inlindat i den mjukaste silvergråa päls vi någonsin känt på. Det var kort och gott kärlek vid första ögonkastet!

Vi har alltså fått vår yngsta gäst hittills och det är keligt så det förslår. Vi spenderar nästan all vaken tid uppe i katthotellet nu för tiden för att hinna med att gosa med allihopa. Vi har fantastiska gäster och mer blir det!

Tassen

Tassen – 5 månader liten

En tanke om “Kärlek vid första ögonkastet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *