Katthotellet Villa Minnet

Krispig juldagsnatt

Den sena juldagsnatten bjuder på krispiga 9 minusgrader – en med Stockholmsmått mätt hyfsat kylig och torr natt. Det är som om all fukt har ramlat ur luften och ner på marken och blivit till en knarrig, gnisslande millimetertjock snöhinna på marken.

Till och med vår vanligtvis mest ute-glada kattgäst, Chica, som nästa uteslutande har legat på plattformen utomhus och njutit av den friska luften, har tagit sin tillflykt inomhus och kringlat ihop sig inne i holken. Inte ens hennes tjocka päls orkade med att hålla kylan borta.

Nu har alla gäster fått sig en rejäl dos godnattmys och det är skönt att alla nu även har funnit sig till ro i sina rum. Vi har 12 underbara katter hos oss och vi har hunnit bli riktigt bra vänner med många som inte kan sluta spinna när man plockar upp dem. Vi märker att vi kommer att sakna dem när de checkar ut!

Till och med Chicas köldtåliga päls kastar in handduken

Till och med Chicas köldtåliga päls kastar in handduken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *