Katthotellet Villa Minnet

Nya härliga karaktärer och ett nytt år!

Ja, det har ju som sagt checkat ut några gäster nu och även om vi saknar dem jättemycket så känner vi nu att vi fått förmånen att börja bekanta oss med några av våra nyanlända!

Kvällens gästspelare i bloggen är Kurre. Kurre är en katt som vi föll för med en gång. Han är vår äldsta gäst hittills på hela 15 år. Vi hittade helt enkelt inte en bra svensk fras för översättning av det första vi tänkte om honom: ”A gentle soul”. En lugn och vacker själ kanske summerar ihop det? Man kan se i Kurres ögon att han är äldre, lugnare och visare och hans lynne gör honom oemotståndlig att bara sitta bredvid. Det känns även som om han försöker säga något när han tittar in i ens ögon. En nära och härlig upplevelse på samma gång. Vi tackar för förmånen att få ta hand om fantastiska Kurre!

Imorgon är det nyårsafton och det innebär också att det är nästan ett år sedan som vi kom på idén att starta ett eget kattpensionat. Idag ångrar vi ingenting. Det är det bästa vi gjort! Vi ser fram emot ett 2015 med många nya kattgäster och härliga personligheter! Imorgon kommer vi att stänga våra uteplatser så att inga katter skräms av alla nyårsfyrverkerier.

Kurre

Kurre

3 tankar om “Nya härliga karaktärer och ett nytt år!

 1. Monica Ekervik Hedman

  Hej!
  Imorgon ska vi hämta vår kära katt Kurre. Efter några dagar på resa. Vi måste erkänna att vi alltid har svårt att vara ifrån vår fina älskling. När vi nu läste ert inlägg och känsla för vår gentleman började tårarna komma. Vad skönt det känns att vår kille är i så fina händer! Hurra & gott Nytt år- vi syns imorgon!
  Kramar Monica & Anders

 2. Nicholas Inläggsförfattare

  Tack för att vi fick ta hand om Kurre åt er! Vi saknar honom och hans härliga personlighet massvis! God fortsättning önskar vi.

  Varma hälsningar,

  Nicholas & Lotta

 3. Pingback: Ännu en ”gentle soul”! | Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *