Katthotellet Villa Minnet

Nyfikna strutar!

Nu är det faktiskt bara 2 dagar kvar till julafton! Det är dessutom lite halv-julig halv-vitt på marken även om det håller på att smälta bort ännu en gång. Det riktigt roliga är att katthotellet också är på gränsen till fullsatt nu. Det finns ett rum kvar och gästen som ska ha det kommer imorgon. Då kommer katten Barca som gör att hotellet blir fullt!

Vi har nu hunnit med att checka in hela 11 kattgäster och det har gått över förväntan. Vi hittar hela tiden smådetaljer som går att putsa på vad gäller bland annat maten, sanden, städningen, incheckningsrutinerna, goset och uteplatserna men på det stora hela går det utmärkt. Detaljerna är faktiskt jätteviktiga för att få alla katter att må så bra som möjligt och för att underlätta för såväl hussar och mattar som oss själva.

Vi märker vid varje ny incheckning att de allra flesta katter är väldigt nyfikna på vad som händer precis utanför deras egna rum och därför väntar vi alltid med att stänga dörren till deras rum så att de får utforska sin omedelbara närhet. Vissa springer iväg direkt medan andra är lite mer avvaktande. Cosmo är senaste katt att checka in och han var en blandning mellan nyfiken och avvaktande. Efter ett litet tag stack det dock ut ett litet huvud runt dörren!

Cosmo är nyfiken

Cosmo är nyfiken

En tanke om “Nyfikna strutar!

  1. Tom och Kerstin Oltaro

    Hej vi tror att om Wonka och Zoya kunde se och fatta hur mysigt det här kommer att bli skulle de säkert börja längta till den 29 december.
    Vill passa på och önska en Jätte God Jul.
    Kramar från era nya gäster.
    Hälsar Tom, Kerstin och Wonka o Zoya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *