Katthotellet Villa Minnet

Utcheckningar, storstädningar och härliga minnen

Vinterkylan biter sig kvar och det är vi faktiskt riktigt glada över för då blir allt så mycket finare! Vi tror dock att katterna gillar lite varmare breddgrader för uteplatserna används aningen mer sparsamt nu när temperaturen till och med faller under -10-strecket på natten. Om man hör att en kattlucka smäller till så vet man att man snart hör det igen när friluftsentusiasterna kommer in för att värma sig.

Nu har vi också haft våra första utcheckningar på kattpensionatet och vissa av de härliga personligheter som man vant sig vid lämnar oss. Vi hoppas givetvis att vi får se dem igen. Vi säger hej då till Chili, Igor och Cosmo och hälsar dem varmt välkomna tillbaka nästa gång matte och husse vill åka iväg någonstans!

Med utcheckningar så följer också storstädningar av rummen och förberedelser för nya gäster som vi nu fått. Idag checkade Kurre, Wonka och Zoiya in och det ska bli kul att få lära känna dem med! Vi har en hel del gäster som både checkar ut och in nu och det märks så klart att julhelgen så sakteligen börjar bytas ut mot nyårshelgen.

Vi lämnar er med ett foto på en katt som gjorde extra mycket intryck – Chili – den talande bengalen som verkligen underhöll oss alla under sin tid här med sina sköna toner. Vi minns särskilt hur han alltid verkade säga ”Mackaaau” när han blev gosad med.

Chili - den talande bengalen

Chili – den talande bengalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *