Katthotellet Villa Minnet

Katthotellet är nu invigt! Gästbok har vi också!

Våra tre första katter har checkat in! Det var en härlig känsla att få ta emot vår allra första gäst – Birmakatten Iris. En liten helgosig honkatt med lång, välkammad, päls. Kort därefter, och alltså samtidigt med att Iris checkade in, anlände Hugo och Henry. Det blev helt plötsligt jättefullt inne i vår lilla reception men det fanns mycket hjärterum så vi jonglerade ihop det till slut.

När dammet från incheckningarna lagt sig gick vi för att spana in grannsämjan. Alla verkade riktigt nöjda på sin egen kammare men vi upptäckte snart att så fort grannarna såg varandra så blev det lite gnissel. Det västes, visades tänder och stora svansar men alla upptäckte rätt så snart att det faktiskt inte går att hoppa över till ”andra sidan staketet” så att säga. Med den tryggheten i ryggen så började gnisslet snart lägga sig och de flesta fann sig till ro i olika ställningar – som hoprullad boll inne i trädholken eller genom skönt hängmatte-häng.

Lite senare visade det sig även att Henry, den sturskaste och nyfiknaste av gänget, vågade sig på att prova kattluckan. Efter någon minuts tveksamhet så buffade han upp luckan och slank ut. Det var en rätt skön syn att se Henry ta in intrycken. Han gjorde sig snabbt hemmastadd där ute och har nu hittat bästa platsen på kattpensionatet. Spana in bilden så förstår ni!

Nu är även det allra första morgonpasset avklarat. Alla katter har fått ny mat, nytt vatten, tömd låda och sopat rum. Iris fick ett välförtjänt motionspass ute i korridoren och kunde inte sluta stryka sig mot benen när hon passerade. När hon knatade förbi Henry och Hugos dörr flammade lite av gårdagens irritation temporärt upp igen och det blev en ganska komisk mix när hon var både sur och jättemysig samtidigt!

Vi vill till sist passa på att introducera den nya Gästboken! I Gästboken kommer vi lägga upp bilder på våra kattgäster om husse och matte har godkänt det. Gästboken hittar ni på www.villaminnet.se/gastbok

Katten Henry har hittat plattformen och myser så mycket det går

Katten Henry har hittat plattformen och myser så mycket det går

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *