Katthotellet Villa Minnet

En rotborste och ett kärt återseende!

Ibland är det visst den enklaste av saker som gör livet lite lättare. Vi har plockat upp massvis med tips och tricks under all praktik under året som gick men en utav favoriterna är en så simpel sak som en rotborste. Då menar vi inte den mjukare sorten utan den där riktigt stenhårda borsten som det nästan gör ont att ta på. Vad är den bra för då?

För att ta bort katthår från textilier förstås! En dammsugare är bra till mycket men för att få bort allt katthår från klösträd, mattor och annat så räcker det inte. Det är då en rotborste med lite såpavatten kommer till användning. Den till och med ersätter dammsugare på många vis och allt blir jättefint och rent samtidigt som det luktar gott av såpan! Vi tackar den uppfinningsrika personalen på Djurskyddet Bill & Bull för detta heta tips!

I andra nyheter så är vi jätteglada över att få tillbaka en kär gäst i form av 5 månader gamla Tassen som ska bo hos oss i några dagar igen. Tassen kanske till och med har hunnit bli 6 månader gammal nu! Vi märker också att många av våra tidigare gäster vill boka rum hos oss igen och det känns väldigt kul att få tillbaka kattgäster som vi redan har lärt känna!

Rotborstar är suveräna att ta bort katthår med

Rotborstar är suveräna att ta bort katthår med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *