Katthotellet Villa Minnet

Nyheten sprider sig!

Att driva ett katthotell är tydligen inte något som går obemärkt förbi! Idag har vi haft en reporter hos oss som kommer att skriva ett inlägg i en lokaltidning. Det är ju helt fantastiskt kul att en tidning tycker att det känns intressant att besöka oss! Det måste ju också betyda att det finns läsare där ute som vill veta mer om hur och varför vi byggde ett kattpensionat. Eftersom artikeln givetvis ännu inte är publicerad så återkommer vi snart med var ni kan se den. Vi är förstås väldigt spända på att få se den också!

Vi kan i varje fall tillägga att det finns en överhängande möjlighet att någon av våra gäster Chica, Akilles, Tess, Sassy och/eller Charlie figurerar på några bilder!

Tidningsartikel om kattpensionatet

Tidningsartikel om kattpensionatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *