Katthotellet Villa Minnet

Nyhetsartiklar och tassar!

Nu blev vi visst lokalkändisar! Idag kom artikeln om Katthotellet ut i tidningen Vi i Sollentuna! Det blev ett heluppslag med tillhörande hänvisning på förstasidan! En jättefin artikel blev det också tycker vi! Artikeln finns på länken nedanför. Man får bläddra fram till sidorna 36-37.

http://pdf.direktpress.se/flashpublisher/magazine/11481

Otroligt nog såg vi även att tidningen Mitt i Sollentuna skrev en notis om oss. Denna kan ni se på följande länk. Notisen finns på sidan 5.

http://epaper.mitti.se/edoris?tem=epaper_mist

Att vara med i inte bara en utan TVÅ tidningar är ju helt otroligt kul! I vår egen nyhetsvärld så har nu den härlige norske skogkatten Tokki på cirka 13 år checkat in. Det är en utenjutare av dignitet. Han fullkomligt älskar att bli borstad till skillnad från nästan alla andra vi hittills träffat som mest tycker att det är ett eländigt men ack så nödvändigt inslag i vardagen.

Vi hade hoppats på att få en bra bild av Tokki men han ville inte posera idag så vi lämnar er med en bild av en mycket kär återvändande gäst. Ni ser en hyperfokuserad Tassen som är en 5 månader gammal busunge med en mix av Norsk skogkatt, Perser och Ragdoll. En helt otroligt skön kattunge!

Den hyperkoncentrerade Tassen - en 5 månader gammal busunge

Den hyperkoncentrerade Tassen – en 5 månader gammal busunge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *