Katthotellet Villa Minnet

Två mäktiga hannar inspekterar varandra

Nu börjar den stora jul- och nyårshelgen att lida mot sitt slut i och med att trettondagen hägrar runt hörnet. Det märks givetvis på att det är fler utcheckningar än incheckningar och det är förstås lite tråkigt att se vissa rum stå tomma helt plötsligt där det tidigare varit så fullt med liv! Vi märker dock nu att sport-, påsk- och sommarbokningar börjar strömma in och det känns jättekul!

Uteplatserna har varit, och är, ett otroligt uppskattat inslag i våra kattgästers miljö. De ger katterna möjlighet att få både frisk luft och rejäla klättringsmöjligheter på samma gång. Samtidigt ger uteplatserna möjlighet för vår egen Norske Skogkatt, Trenton, att varje dag inspektera sina grannar i mer ingående detalj. Vi misstänker att Trenton inte helt uppskattar ett katthotell mitt på sitt revir. Det har liksom blivit som en stor illröd prick mitt i ett annars ganska så väletablerat område. Det positiva är att han nu verkar ha vant sig vid den ofrivilliga närkontakten.

I dagens inlägg ser vi två stycken mäktiga hankatter. Den väldiga Bengalhannen Wonka möter den lika väldiga Trenton. Båda två väger runt 7kg så det rör sig om 14kg kattmuskler separerade av endast ett galler. Det blev dock inga stora svansar och väsanden. De sniffade artigt på varandra, vände svansarna och lommade iväg efter ett tag. Allt är frid och fröjd på båda sidorna om staketet så att säga!

14kg katt möts!

14kg katt möts!

2 tankar om “Två mäktiga hannar inspekterar varandra

 1. Tom och Kerstin Oltaro

  Hej vi tackar så väldigt mycket för ett underbart omhändertagande av Zoya och Wonka.
  Hittade dem nyss sovande, omslingrade varandra i klädkammaren på en av mattes tröjor,
  som genlemannen Wonka troligtvis tagit ner till dem. Dom har sovit gott i sängen med oss i natt. Hälsningar från oss. Tom o Kerstin

  1. Nicholas Inläggsförfattare

   Det var ett nöje att få ha era vackra Bengalkatter hos oss! Det var så kul att få lära känna dem under deras tid här. Vi hoppas att vi får se Wonka och Zoya igen!

   Hälsningar
   Nicholas & Lotta
   Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *