Katthotellet Villa Minnet

Ett fullproppat sportlov!

Så har vi då äntligen fått ett fullt hus över sportlovet! Det är verkligen kontraster mellan låg- och högsäsonger. Hela 12 fluffiga små kattgäster kommer att vara hos oss när de är som flest och vi har fyllt på förråden rejält nu så att alla ska bli mätta och lyckliga!

Här hemma har kattvärdarna unnat sig en långpromenad i det soliga vintervädret och även om det är riktigt vackert så kan man inte riktigt släppa att man nu längtar efter sommaren. Vi har börjat titta så smått efter en fin möbelgrupp att ha ute på katthotellets altan lagom till våren så att hussar och mattar kan sitta i solen och njuta ett tag.

Vi kunde inte motstå att ta en bild av vår egen katt, den norske skogkatten Trenton, innan vi gick iväg på promenad. Han såg så kunglig och ståtlig ut där han satt på trappen. Det var en så pass ljus dag att pupillerna var mindre än vi någonsin sett där han satt och spanade ut över sina domäner. En vinterdag som denna var nog exakt vad naturen hade i åtanke när den designade den norske skogkatten.

Trenton spanar ut över sina domäner

Trenton spanar ut över sina domäner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *