Katthotellet Villa Minnet

Sportlovsveckan har inletts!

Ja, sportlovsledigheterna har nu startat och hotellet är som sagt helt uppbokat. Vi har verkligen sett fram emot att få hit alla våra gäster och idag har vi fått de två första gästerna av 13 och vilka gäster det var då! Emser och Disa fullkomligt stormade in med sin energinivå. Dessa 6 månader gamla syskon är riktiga energiknippen och var inte sena med att inviga varenda vrå av katthotellet.

Det är givetvis alltid lite extra kul att få in kattungar. De är ju så himla gosiga och busiga på samma gång. Nu ska vi låta dem vila ett tag och komma till ro i sin nya omgivning. Emser har redan invigt hängmattan och signalen att det var dags för kattvärdarna att gå kunde inte varit tydligare. Emser blev helt enkelt trött. Dags för lite välförtjänt vila.

Imorgon checkar ytterligare 10 fluffiga katter in och då blir det livat! Vi återkommer med en ny rapport strax. Glöm inte att kika in i vår gästbok på http://www.villaminnet.se/gastbok/. Här kommer ni kunna se alla som vill vara med på hemsidan!

Emser den gråvita kattungen är trött

Emser – den gråvita kattungen – är trött.

En tanke om “Sportlovsveckan har inletts!

  1. Pingback: Emser & Disa – kattungarna som blev större! | Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *