Katthotellet Villa Minnet

Superlördag!

Vilken härlig dag det har varit! Även om det nu slutar i lite smådugg så har vårkänslorna verkligen dominerat idag. Grusgången har fått sig en välbehövlig omgång krattning och alla höst- och vinteravlagringar har tagits bort. Precis när krattningen började lida mot sitt slut så såg vi årets första snödroppar som kikade fram i gruset.

Allt det här har givetvis pågått lite parallellt med den stora mängd incheckningar vi haft idag. Faktum är att vi slagit nytt rekord idag med 6 incheckningar mellan 11:00 och 14:00. Det blev hjärte- och stjärterumkonceptet igen men vi tycker att allt gick jättebra!

Kvällens gästspelare är en gäst som bara är här i ett dygn. Vissa katter tar längre tid än andra att anpassa sig och bli bekväma i sin nya miljö men Bizco, vår en-dygns-gäst, visste med sig att han inte hade så mycket tid på sig. Han valde direkt att utnyttja tiden genom att vara nyfiken, energisk, enormt gosig och strykig-längs-med-benen!

Ifall ni undrar varför vi heter just Katthotellet Villa Minnet så kika på bloggposten http://www.villaminnet.se/2014/10/katthotellet-villa-minnet-varfor-det!

Den nyfikne Bizco i hängmattan

Den nyfikne Bizco i hängmattan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *