Katthotellet Villa Minnet

Vackert snöig lågsäsong

Ja, är man en snödyrkare och bor i Stockholmsområdet så är det just nu högsäsong. Snön ligger tung överallt även om det pekar på mildare väder framöver. Det blir extra vackert på tomten när det är helt vitt både på marken och i trädkronorna. Katthotellet är helt inbäddat i snö för tillfället.

Nu är det lågsäsong här på kattpensionatet och vi visste redan från början att det skulle vara färre gäster än vid högsäsong. Därför blir det lite extra speciellt när man får en ny gäst mitt under lågsäsongsperioden. I veckan checkade den härlige katt-tjejen Liten in. Liten är precis som namnet antyder rätt så liten och hon har nu hunnit komma till ro hos oss. Det är en härlig känsla när man vet att man vunnit en okänd katts förtroende. Riktigt spänstig är hon också och genomför mäktiga hopp upp på klösträden som vi hittills inte sett någon annan lyckas med.

Snart är det högsäsong igen i form av sportlovet och det ser vi givetvis fram emot mycket! Det är i princip fullbokat nu. En plats återstår och vi hoppas på att den fylls så att det blir ordentligt med sportlovsglädje i katthotellet. Det ska bli kul att få lära känna en mängd nya karaktärer!

Liten

Liten kikar ut ur holken som blivit favorittillhållet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *