Katthotellet Villa Minnet

Vilken härlig stämning!

12 katter har vi för tillfället och stämningen har aldrig varit bättre i kattpensionatet än nu. Vi har aldrig haft så många katter som spinner och gosar så mycket som det här gänget gör. Morgon- och eftermiddagsrutinerna är extra mysiga när alla gäster bara går runt benen och stryker sig. Grädden på moset är dock nattningen som precis avslutats här på katthotellet.

Vid nattningen så är de flesta precis lite lagom spaka och dästa efter maten. De ligger mest och halvsover på sina favoritplatser så när vi kommer upp är alla på spinn-humör. Det börjar kurras och mjauas överallt, vissa sträcker på sig och gör sig redo för hypermys och man blir återigen påmind om att det här med katthotell var en riktigt suverän idé!

Nu när nattningen är genomförd vet vi att katterna egentligen vaknar till liv på riktigt. Vi vet det för vi vet hur det ser ut på morgonkvisten i vissa rum när de har röjt runt 🙂

God natt önskar vi på katthotellet!

Smilla har intagit korridoren och spinner för fulla muggar

Smilla har intagit korridoren och spinner för fulla muggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *