Katthotellet Villa Minnet

Är våren runt hörnet månn tro?

När man bor i hus generellt och i Sverige i synnerhet så kretsar mycket av ens vardag runt det här med vädret. Ett bra väder gör att man kan hitta på betydligt fler saker. Nu kan man ju alltid cykla, promenera, stöka i trädgården eller vad det nu må vara om det är molnigt, kallt och regnigt men allt blir bara lite mer njutbart om det råkar vara sol och värme när man håller på. Ungefär som det visar sig att det ska bli till helgen här i Stockholmstrakterna! Kan det vara så att våren är här på riktigt? Vi får väl se…

Nu har hur som helst vårt första sportlov här i katthotellet avslutats och vilka härliga gäster vi har haft! Alla har på sina sätt lämnat kvar minnen och glada stunder. Vi märker nu att vi själva ofta sitter och bläddrar igenom gästboksbilderna med glada miner när vi minns alla personligheter och egenheter. Att ha en gästbok var en av de bättre idéerna vi haft för man får många tillfällen att komma ihåg allt kul och mys man fått!

Efter att ett visst mått av lugn har lagt sig över katthotellet efter skidornas högsäsong så ser vi snart fram emot påsken. Under tiden så tar vi hand om våra lågsäsongsgäster som förgyller stämningen i pensionatet. Vårt senaste tillskott heter Måns. Måns är en 12 år gammal blandning av Norsk Skogkatt och bondkatt. Han är en underbar liten prick! Ett härligt lynne i ett mjukt paket skulle man kunna säga. Vi kände direkt igen honom i vår egen katt i hur han tryggt och enkelt accepterar att bli buren, bli struken på magen och i hur han slukar mat! Hungrig, gosig, mjuk. Det är Måns det.

Måns - Ett härligt lynne i ett mjukt paket

Måns – Ett härligt lynne i ett mjukt paket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *