Katthotellet Villa Minnet

En dag i Sigges liv

Mitt namn är Sigge. Jag har egentligen ingen aning om varför jag heter just Sigge men jag vet att det är ett coolt namn! Ett coolt namn på en cool katt. Jag är typ 5 år och hemskt nyfiken. Om jag blir utsläppt i ett katthotell så inspekterar jag precis allt. Speciellt intressant är hemliga gömställen. Exempel på sådana är bakom en diskmaskin. Där är det alltid jättespännande för mig.

Uteplatser brinner jag för och kattluckor vet jag allt om. När jag ska bli fotograferad sticker jag ut. När jag ska in så går jag till matskålen. När jag inte gör någonting så går jag fram och tillbaka och spinner och grejar. Att ta ett foto av mig gör man inte så lätt inte… Och spinner. Det GÖR jag. Spinner som en dovt snarkande människo-man.

Finns det några läckra katthonor där ute som är intresserade? Spana då in mig nedan när jag går på upptäcktsfärd i katthotellet. Jag är dessutom supersnygg i gästboken!

Sigge är nyfiken

Sigge är nyfiken

En tanke om “En dag i Sigges liv

  1. Lisa

    Åh så härligt att han trivs! Vi har det soligt och härligt i Sälen, men längtar väldigt efter vår Sigge!

    /Matte Lisa med familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *