Katthotellet Villa Minnet

Något kilo lättare!

När vi för några dagar sedan fick ett kärt återbesök i form av Sibiriska katthonan Barca så undrade vi först om vi fått rätt katt. Det visar sig att våren inte är lika populär hos alla. Med våren kommer vedermödorna förknippade med att ta av sig alla extrakläder som vissa av våra gäster tar på sig när det blir vinter. Att bli av med all extrapäls går mer eller mindre smidigt för vissa. I detta fall innebar det det senare.

Enda sättet att bli av med det hav av tovor som bildades var tydligen att ta bort alltihopa och börja om från början. Barca ändrade helt färg men i gengäld ser hon betydligt snabbare ut än förut! Inte riktigt lika mycket katt men samma sköna humör med en riktigt mysig, mjuk och kort underpäls. Vi hoppas dock att det går bättre för Barcas ombyte nästa vår.

I andra nyheter så blev faktiskt påsken fullbokad idag! Ännu en härlig högsäsong ser vi nu alltså fram emot. Det blir livat i luckan med både gamla och nya gäster. Till vår stora glädje så får vi ännu en gång träffa Tassen, Kurre, Akilles och Chica. Dessa härliga karaktärer känner vi mycket väl vid det här laget. Akilles var ju till och med i tidningen! Den artikeln hittar ni återigen på denna länk: http://pdf.direktpress.se/flashpublisher/magazine/11481/page/36

En välrakad Barca suktar efter treats

En välrakad Barca suktar efter treats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *