Katthotellet Villa Minnet

Nu höjer vi värmen i katthotellet!

Åh herregud! Nu har det hänt! Vi har egentligen gått och bara väntat på att det förr eller senare ska bli premiär för nakenkatter här på kattpensionatet. Nu har således våra första Sphynxer checkat in och dra oss baklänges vilka sötchocker det var då!! Pärlan och Bonny är alltså inte bara helt hårlösa. De är också endast 5 månader gamla! Snacka om onsdags-treat! Det, i kombination med att kattvärdinnan Lotta fyller år just denna dag gör att kvällen blev väldigt speciell!

För er som inte tidigare har hållit i en nakenkatt så är det en mycket speciell känsla. En katt har ju högre kroppstemperatur än en människa men det märker man oftast inte av hos vanliga katter med päls mer än att man kan känna värmen på trampdynorna och öronen. En nakenkatt däremot, är varm överallt och silkesmjuk i huden. Att hålla en nakenkatt nära sig är otroligt mysigt!

Vad som är extra imponerande är att se hur en kattkropp faktiskt ser ut utan päls. Smidig och välformad. Nu har vi skruvat upp temperaturen något för att kompensera för våra nya gästers avsaknad av päls. De andra kan gå ut om de vill svalka sig lite!

Pärlan - den varma lilla Sphynxen!

Pärlan – den varma lilla Sphynxen!

En tanke om “Nu höjer vi värmen i katthotellet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *