Katthotellet Villa Minnet

Sixten säger god natt!

Eftersom vi själva har en norsk skogkatt så blir vi givetvis lite extra svaga när det checkar in en skogkatt som nästan är identisk med vår Trenton. Den vackra Sixten livade upp stämningen rejält när han kom! Superskönt humör, precis samma lynne som vi är vana vid, älskar att jaga bollar och man kan plocka upp honom och bära runt honom som en liten bäbis utan att det klagas 🙂

Sixten har en extra mjuk och mysig päls som vi faktiskt blev lite sotis på. Vår egen Trenton är dessutom väldigt glad i mat och även om vi gör vårt bästa för att hålla honom i trim så måste vi medge att Sixten visar upp hur en kattkropp egentligen ska se ut.

Nu har Sixten och resten av våra gäster nattats ordentligt och som ni ser så säger Sixten nu god natt!

Sixten är trött

Sixten är trött

Sixten visar upp sin bästa sida

Sixten visar upp sin bästa sida

Sixten - den otroligt vackra norska skogkatten

Sixten – den otroligt vackra norska skogkatten

En tanke om “Sixten säger god natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *