Katthotellet Villa Minnet

Avlösning i katthotellet

Det är ganska fascinerande hur det kan finnas så mycket kärlek i så små kroppar som våra gäster har. Opie, den 7 månader lille perserkatten, har under 6 nätters vistelse, förgyllt vår tid här på kattpensionatet. Opie har inte en enda gång släppt oss ur sikte när vi varit uppe hos honom. Han går runt benen hela tiden och vill alltid bli upplockad. Så fort vi har plockat upp honom så börjar han mysa. Otroligt skön liten krabat! Det har verkligen varit svårt att lämna honom då han alltid har tittat tillbaka med lite sorgsna ögon och mjauat åt oss att inte gå.

Vi tackar Opie för hans tid här och välkomnar istället den mäktiga Athos! Athos råkar vara ett brittiskt korthår och vi tycker de är så himla snygga! Runda härliga bollhuvuden, stadiga kroppar och skönt humör! Athos är inget undantag. Tvärtom – han snarare förstärker bilden av hur ett brittiskt korthår ska se ut! Vi har aldrig tidigare sett en katt med så bred nacke, rejäl kropp och ett så muskulöst utseende.

Det lustiga är att vi redan haft en katt som heter just Atos här – dock utan ett ”h”. Han var OCKSÅ brittiskt korthår och såg i princip likadan ut fast lite mindre. Atos och Athos, kort och gott! Lika snygga, lika stadiga, lika trevliga och med lika runda bollhuvuden! Kika i gästboken på www.villaminnet.se/gastbok så ser ni!

Opie är med på uteplatsen

Opie är med på uteplatsen

Athos

Athos

2 tankar om “Avlösning i katthotellet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *