Katthotellet Villa Minnet

Firar katter påsk?

Det är ju helt självklart att katter också firar påsk! Varför skulle de inte göra det? Det gör de i varje fall hos oss. Här har vi nu bullat upp med ett rejält lager med treats för ändamålet. Om matte och husse har tillåtit det så kommer det under påskperioden att bli extra mycket godsaker till de pälsiga små bollarna. Det vankas whiskas-knaper, lamm- och ris-pinnar och whiskas blötmat-lyx-påsar.

Precis som under sportlovet så är nu även påsklovet helt fullt! Vi gästas av inte mindre än 14 floffiga vänner vilket är nytt rekord för en storhelg. Vi har nu en superskön mix av sibiriska katter, ragdoll-kattunge, bondkatter, norska skogkatter, perser och andra som vi snart får träffa.

När vi skulle ta en närbild på påskägget så passade Trenton på att smyga in i bilden och inspektera snarret. Med tanke på hur lång tid det sniffades så verkar det ha blivit klart godkänt. Det har nu skeppats upp till våra godissugna gäster.

Det är påsk i katthotellet!

Det är påsk i katthotellet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *