Katthotellet Villa Minnet

Ragdollbäbisen Tintin

Vilken påsk! Det är fullsatt och livat i hela hotellet! Överallt mjauas det och alla vill ha kel och gos och uppmärksamhet och vi har fullt sjå med att hinna tillgodose alla gästernas behov! Det har serverats extra mycket ”treats” nu till påskhelgen och det har uppskattats enormt. Speciellt uppskattade har lamm- och rispinnarna varit. Det har gnaskats rejält på dem.

Nu har vårt första rum blivit tomt. Ragdollbäbisen Tintin har nu fått komma hem till mattes enorma glädje! Tintin är 3,5 månader gammal och herrejösses vilken liten krabat man var då. Mjuk, busig, kurrig och sömnig på samma gång. Vi har njutit av att ha honom här och nu saknar vi honom förstås jättemycket. Vi tog lite fina bilder av Tintin innan han checkade ut. Passa på att njuta av dem ni också och ha en fortsatt glad påsk!

Tintin är trött och yrvaken

Tintin är trött och yrvaken

Tintin - Ragdollbäbisen

Tintin – Ragdollbäbisen

Tintin i Lottas famn

Tintin i Lottas famn

Tintin i Nicholas famn

Tintin i Nicholas famn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *