Katthotellet Villa Minnet

Vilken dag!

Vilken dag i vår huvudstad! Lite småblåsigt men alldeles molnfritt och supersoligt. Idag har vi njutit på katthotellets altan. Här finns nu en härlig soffgrupp i söderläge och man känner faktiskt av att solen har börjat färga ansiktet. Vi har suttit och myst och fikat massvis här uppe i princip hela dagen.

Vad kan man då begära som komplement till en sån här dag? Ett gäng härliga kittekatter kanske? Idag har vi roterat runt uteplatserna så att alla våra gäster har kunnat smäkta lite i solen. Fönstren har fått stå på vid gavel och katterna har hoppat in och ut och haft en riktigt skön dag! Vi har haft fullt med sällskap i solen!

Idag lämnade Bizco oss och nu ska vi snart säga god natt till Athos och Sixten som har funnit sig lite till ro så här på kvällskvisten. Det blev lite extra lyx med blötmat och kattgodis idag och vi har en känsla av att det blir en lugn och sömnig natt i natt. Det har ju varit så oändligt mycket aktivitet!

Sixten

Sixten

Athos

Athos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *