Katthotellet Villa Minnet

Glad stämning i katthotellet!

Sällan har vi som kattvärdar skådat en sådan vacker och underbart gosig skara med gäster som den vi nu har hos oss. Kristi Himmelfärdshelgen blev inte riktigt fullsatt men det har definitivt kompenserats med vackra ögon, härliga temperament, mycket pratighet och en mängd tillgivenhet utöver det vanliga.

I vår gästlista denna storhelg så har vi en Cornish Rex, en Perserkatt, en Bondkatt, två Ragdolls, en Birma och en Norsk Skogkatt. Vilken variation! Det var extra kul att få hit Tretjak som är vår första Cornish Rex. Det är verkligen en speciell ras eftersom det känns som om man klappar ett litet mjukt lamm. Pälsen är fantastiskt skön och med det karakteristiska kilformade huvudet och de stora öronen så är denna kattras väldigt utmärkande och vacker.

Vi lyckades även fånga ett väldigt fint ögonblick av våra två mjuka och mysiga Ragdolls Zelda och Mozart när de myser ikapp på fönsterblecket i solen med öppet fönster. Nu ska vi gå upp och få lite fredagsmys uppe i katthotellet. Vem ska man börja mysa med då? Ibland är det skönt med tacksamma problem…

Ha en underbar helg önskar vi på katthotellet!

Zelda och Mozart myser ikapp på fönsterblecket

Zelda och Mozart myser ikapp på fönsterblecket

Tretjak

Tretjak – Den pratiga katten med den underbara lammullspälsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *