Katthotellet Villa Minnet

Lugnet före stormen…

Nu var det ett tag sedan vi skrev något här. Det är lite beskedligt lugnt hos oss just nu. Eftersom det är vårt första år som nystartat katthotell så har vi ännu inte sett samtliga säsongsmässiga mönster men ett antal slutsatser kan vi definitivt börja dra nu. Maj månad verkar generellt vara lite av en väldigt lugn period i Sverige och det kanske är då som kattvärdarna själva får åka på semester i framtiden….

Just nu tar vi vara på den här lugna perioden – lugnet före stormen! Sommaren har blivit rejält uppbokad och vi har bara små luckor från midsommar och fram till början av augusti. Det kommer bli en riktigt utmaning men vi ser fram emot att få ta emot alla gäster!

Just nu har vi Isa och Diesel på plats – de har tillgång till varsin uteplats vilket de uppskattar väldigt mycket fast kanske inte så mycket just idag i det regnigaste av väder. Regn är i och för sig bra för oss för då är våra gäster inomhus och det blir bara mer mys!

Isa

Isa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *