Katthotellet Villa Minnet

De härliga bondkatterna!

Det finns ett antal fördelar med att skaffa en raskatt såsom exempelvis att de ofta är mindre allergena och att man har möjlighet att skaffa en katt som har ett visst temperament som man är ute efter. De är ju trots allt designade genom generationer av avel på just ”rätt” gener. De är, kort och gott, generellt hyfsat förutsägbara i hur de kommer att bli när de blir större!

Den här veckan skulle man nog kunna säga att vi firar bondkattens vecka här på Katthotellet Villa Minnet! Vi har massor med bondkatter och det är jättekul! Det finns flera anledningar att skaffa sig en bondkatt! Den absolut främsta anledningen är att man har chansen att ta hand om en katt som inte har ett boende. Det är nästan uteslutande bondkatter som saknar en husse eller matte. För det andra så är det ju riktigt roligt att inte riktigt veta vad det är för en spännande liten individ som man får med sig hem. Bondkatter är ju inte alls framavlade för att ha en specifik personlighet.

I kvällens lilla galleri ser vi de härliga karaktärerna Pomfrilli, Stella, Starlet, Nisse och Elvira. Alla har de på sina sätt bidragit till den härliga atmosfär som just nu råder i katthotellet. Allihopa, utan undantag, är otroligt mysiga och vi känner oss återigen lyckligt lottade att vi får ta hand om era fina husdjur! Vi önskar er en trevlig sommarkväll!

Pomfrilli

Pomfrilli – den supermysige hankatten med extra bred nacke

Starlet

Starlet – den blyga och försynta och härliga lilla katten

Elvira

Elvira – den nyfikna och mysiga

Nisse

Nisse – den stora, härliga och lugna björnen

Stella

Stella – den ännu mer nyfikna och tillgivna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *