Katthotellet Villa Minnet

Den glada och härliga Mirri

Nu kanske många är ute och jagar de där sista jordgubbslådorna eller upptäcker att sillburkarna är slut i kyldisken eller att närmaste gräslökskruka finns på annan ort. Som ett litet bonusinlägg så här på midsommaraftons farstukvist så delar vi med oss av en bild på vår gäst Mirri som på kort tid har tassat rakt in i våra hjärtan.

Mirri är en kattdam i sina bästa år som alltid måste ha gos. Hon pratar i princip hela tiden och får hon inte gos så pratar hon ännu mer. När man plockar upp henne så spinner hon direkt och det härliga är att hon spinner samtidigt som hon fortsätter prata. En helt omöjlig kombination som låter väldigt mysigt. Hon inte bara ser glad ut – hon ÄR glad! Hela tiden. Härligare katt får man leta efter!

Nu har dammet från alla incheckningar lagt sig för ett par dagar framåt och om ett par timmar är det nattningsdags uppe i katthotellet. Nu ska vi njuta av lite lugn och lära känna alla gäster ordentligt. Glad midsommar önskar vi er!

Mirri

Mirri – den leende katten

En tanke om “Den glada och härliga Mirri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *