Katthotellet Villa Minnet

En årstid att njuta av!

Sommaren har verkligen kommit till Sverige när man äntligen börjar höra rykten om en stundande värmebölja och temperaturer som retas lite med 30-strecket åtminstone här i huvudstadsområdet och förhoppningsvis lite här och var!

Sommaren i vårt lilla kattpensionat har dock varit igång i lite mer än 2 veckor nu och det innebär högsäsong här! Vi har haft fullt sjå att hinna med alla våra in- och utcheckningar. Det kommer gäster från alla delar av Stockholm och alla ska givetvis kunna njuta av välstädade rum och ordning och reda. Nu har vi lyckligtvis hållit igång så pass länge att alla rutiner sitter i fingertopparna och vi har förstås finslipat dem så att allt blir både bättre och effektivare.

Dagens härliga små gäster i bloggen heter Indra och Tazzan. De är faktiskt inte alls så små. Tvärtom så är de en majestätisk och reslig sammansättning av Birma och Balines och vi har inte sett just Balineser hos oss förut så det är extra roligt att få in gäster som är så pass ovanliga. De är jättegoa båda två och vi ser fram emot att få lära känna dem ännu mer under kommande dagar!

Indra

Indra

Tazzan

Tazzan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *