Katthotellet Villa Minnet

Härligt med ett fullt katthotell!

Efter två incheckningar av Linus och Nisse tidigare idag så är hotellet nu fullt! Vi har en härlig blandning från heliga Birmor till söta bondkatter. Allt från kattungar till kattdamer i värdiga åldrar! Det är härligt att se hur alla stormtrivs och har det mysigt. De som har tillgång till uteplatserna njuter till fullo av sommarsolen som äntligen har kommit och de tar tillfället i akt att ligga och lyssna på fåglarna och känna den varma vinden. De är bara inne för att gå på toaletten och äta känns det som.

I andra nyheter så kan vi varmt rekommendera lite sommarläsning av Susanne Hellman Holmström som arbetar med råd om katters beteenden. Hon har skrivit ihop en fin liten artikel på Agrias hemsida på http://www.agria.se/katt/artiklar/om-katt/varfor-gor-katten-sa/. Här kan man bland annat läsa om varför katters svansar står som de gör och varför katters öron är så viktiga för katten!

Det är roligt att kunna relatera till mycket i artikeln och bland annat delen om svansar när man har kattpensionat. Det är så sant som det står, att svansarna står högt och med tippen lite fälld åt sidan då de känner igen oss och när de glatt kommer och möter oss. En härlig bekräftelse på att man har förtjänat en katts förtroende – något som långt ifrån alltid är helt självklart.

I sommarkvällen gästspelar Iris som spanar på fåglar och en nyplanterad gräsplätt.

Iris på uteplatsen

Iris på uteplatsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *