Katthotellet Villa Minnet

Kvällsmys med Sphynxerna!

Så var det dags igen! Vi har ju tidigare haft Sphynxer hos oss och de är ju så himla mysiga! Bayla och Belisa är definitivt inga undantag. Likna nakna och lika mysiga som vi är vana vid.

I kvällens lilla film ser vi hur Bayla bara inte kan sluta mysa. Vi på katthotellet har ett speciellt uttryck som vi kallar att ”luftstampa”. Ni förstår vad vi menar när ni ser filmen. Väldigt mysigt!

Vad vi absolut inte visste men som givetvis är helt logiskt är att katter utan päls kan bli solbrända precis som vi människor. Ägarna berättade att Bayla och Belisa brukar anta en brunsvart ton på somrarna och att det behövs solskyddsfaktor för att de inte ska bränna sig. Ja jösses!

Filmen ser ni på vår Facebooksida på www.facebook.com/katthotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *