Katthotellet Villa Minnet

Midsommar!

Då, kära kattvänner, har det nästan blivit dags att fira midsommar i vårt avlånga land. Ganska väntat så ser det hyfsat ostadigt ut vad gäller vädret men vad gör väl det? Traditioner är traditioner och här på katthotellet äter vi gärna sill och potatis i regn eller sol. Det viktiga är ju att midsommarnatten är så härligt ljus. Det är något speciellt med det.

Vi kommer att dela midsommaren här på tomten med nio härliga kattgäster. Alla rummen är fyllda av både nya gäster och gäster som vi har haft hos oss tidigare. Bland annat så njuter vi av Maurice sällskap just nu. Maurice är en ståtlig pjäs. Vi har inte vägt honom men en gissning säger att denne brittiske korthårshane väger runt 6 kg. Och då är det bara vältränade muskler med ett vackert bollhuvud!

Maurice är vår första gäst som har lyckats hoppa upp på hyllan där vi förvarar extraflaskor med handsprit, soppåsar och annat smått och gott. Ett helt otroligt svårt hopp att genomföra och något vi aldrig hade väntat oss att någon katt ens skulle komma på tanken att roa sig med. Ack vad fel vi hade. Lotta knatade runt och undrade var 17 gubbar Maurice hade tagit vägen och så låg han där uppe och såg mer än bekväm och nöjd ut. Ja jösses.

Vi önskar er en ljuvlig midsommar och delar med oss av buskatten Maurice fina bild.

Maurice

Maurice – atleten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *