Katthotellet Villa Minnet

Buzz & Milli avnjuter lite solsken!

Det var ett löjligt svart och blått åskmoln som passerade över katthotellet sent igår kväll. Man kunde höra långt innan det anlände att det inte var något att leka med. När det väl parkerade sig över oss så kom det så mycket blixtar och knallar att rutorna skallrade här. Lyckligtvis hade vi så klart skalkat luckorna på katthotellet så att inga katter i panik behövde leta efter sina kattluckor för att fly eländet! Vi slapp åtminstone hagel här.

I efterdyningarna på morgonkvisten så lyckades äntligen Milli fastna på bild ordentligt. Det har inte varit lätt att få en bra bild av denna nyfikna katt som alltid är på språng. Alla bilder har blivit suddiga spökbilder av en katt i konstant rörelse! Buzz – hans trofaste familjemedlem – fastnade för länge sedan på en massa bra bilder. Han gillar mer att ta en paus då och då och att lägga sig med magen lite halvt uppåt för en mys-session.

Och visst är det rätt som det sägs – efter regn kommer sol och det var Buzz och Milli knappast sena att utnyttja på sin uteplats. Det blev faktiskt ett helt collage som ni kan njuta av! En sak är säker – det här är ett par härliga bondkatter som behöver, och får, massor med mys! Ha en härlig lördagskväll nu önskar vi er på katthotellet!

Buzz myser i solen

Buzz myser i solen

Milli myser i solen

Milli myser i solen

Buzz och Milli

Buzz och Milli

Milli

Milli

Buzz

Buzz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *