Katthotellet Villa Minnet

Floffiga pälsbollar som röjer runt nattetid

Här har ni Bror och Vilda! Det är inte ofta vi träffar på så här härliga karaktärer! Bror var lite blyg i början men nu har de här två härliga floffbollarna bott in sig ordentligt. Just Bror och Vilda har enormt härliga pälsar. Man skulle kunna likna deras pälsar med en fluffig fjäderboa. Tjocka och luftiga men ändå täta och stora. Tovor blir det inte heller. Att plocka upp Bror och Vilda samtidigt och borra ner näsan i pälsarna är hur mysigt som helst!

De hade även turen att få uteplatsen då en av våra svitbokningar blev avbokade i sista sekund och har varit ute mest hela dagarna och spejat på allt möjligt. Vilda verkar tycka om att jaga myggor och annat luftburet elände och när hon inte ligger trofast bredvid Bror uppe på platån så roar hon sig mycket med just denna sport.

Vad som däremot händer på nätterna är fortfarande oklart. Om man säger hårdrocksfest och dess efterdyningar så kommer man nog i närheten av hur rummet ser ut när morgonstädningen äger rum. Sand överallt. Upp- och nedvända vattenskålar och man har till och med lyckats ta ut sin favoritkudde ur sitt kuddfodral. Hur nu det har kunnat gå till hade vi gärna sett på film!

Hur som haver så har de här katterna härliga personligheter och de är väldigt kramgoa!

Bror myser med Vilda

Bror myser med Vilda

Vilda myser med Bror

Vilda myser med Bror

Bror

Bror

Vilda

Vilda

En tanke om “Floffiga pälsbollar som röjer runt nattetid

  1. Pingback: Slaice rockar loss! | Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *