Katthotellet Villa Minnet

Hela hotellet spinner ju!

Ibland så är till och med en katthotellsvärd borta ett par dagar och då sköter givetvis värdinnan ruljangsen i kattpensionatet. Samtidigt som det är härligt med en kort semester så är det otroligt kul att komma tillbaka till ett kattpensionat som är fullt av helt nya och sköna individer! Den här gången var det nästan bara nya katter som satt och mös i samtliga rum. Vissa ansikten var kära igenkännanden från förut i form av Tintin, Pom & Simba och Peppar och det är alltid lika kul att få träffa katter man haft här tidigare. Speciellt så när de varit små och att man får se dem växa upp!

Lika kul är det att överväldigas av en hel hög med nya pälsbollar som bara spinner så fort man kommer nära dem. I sommarkvällens lilla galleri ser vi Glenn och Luna som är ett par underbara bondkatter. Det tog inte många sekunder att bli deras vän och det märks verkligen att det här är katter som är älskade! Vi ger er ett par fina bilder av bus-mys-Glenn och den supersköna lilla Luna som ville bli struken på magen!

Det tar ju inte slut där heller. I rum nummer 3 så bor Zlatan och Selma som är ett par 5 månader gamla kattungar. Båda är helt underbara men just Zlatan knatade rakt in i hjärtat genom sitt spinnande som började innan man gick in i rummet och som därefter aldrig slutade. Rekord är till för att slås och maken till mysfaktor har vi nog hitintills inte sett här. Vi bjuder på en kort filmsnutt med den vita pälsbollen Zlatan.

Zlatan spinner – videon. Om ni inte kan se den via denna länk så kika på vår Facebooksida där den finns i ett mer komprimerat format.

Luna - den mjuka och mysiga

Luna – den mjuka och mysiga

Glenn myser och busar

Glenn myser och busar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *