Katthotellet Villa Minnet

Kärlek och närhet!

Ibland så räcker det inte med lagom mycket närhet och kärlek för att få våra kattgäster trygga och tillfreds. Då är det egentligen bara mer av denna vara som krävs. Det i kombination med tid och tålamod ger resultat! Och vad enormt roligt det är när man väl får den där bekräftelsen på att man lyckats. Det går faktiskt ganska snabbt när det väl händer. Som en av- och påknapp ibland.

En sådan bekräftelse fick undertecknad igår när vår lilla gäst Noemi äntligen kom ut ur sitt skal och kom fram från det hörn hon legat i under nästan två dygn. Efter att ha spenderat mertiden av kvällen med att bara sitta bredvid henne och prata och locka med lite mat då och då samtidigt som det västes och visades mäktiga tandgarnityr så vågade man sig på att klappa lite på huvudet. Helt plötsligt så reser sig Noemi och kan bara inte sluta stryka sig mot handen. Efter bara någon minut så är det ett konstant strykande och kurrande. Vilken förändring!

Här har ni Noemi på bild när en en timma lång megamys-session är avslutad. I balans med kosmos och helt tillfreds. Jätteskönt! Nu ser vi fram emot hög svansföring och mycket kurr till eftermiddagsmyset!

Noemi är äntligen tillfreds

Noemi är äntligen tillfreds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *